Sint Maarten – Sint Maarten | Clipper Stad Amsterdam (2024)

  • WORLD TOUR ’23’24’25
  • Reisaanbod
    • Soorten reizen
    • Zakelijke zeilevenementen
    • Luxe zeilcruise
    • Avontuurlijke zeilreis
    • Oceaanoversteek
    • Private charter
  • Boek uw reis
  • Het schip
  • Over ons
    • Alles over ons
    • Contact
    • Werken bij de Clipper

Neem een voorproefje op de zomer en geniet van de prachtige Britse Maagdeneilanden.

Home > Reisaanbod> Sint Maarten – Sint Maarten

start
15-04-2025

eind
24-04-2025

10
dagen

niveau
2

vanaf
€ 4.895

status
Beschikbaar

Een cruise om bij weg te dromen

In het voorjaar bieden wij een exclusieve luxe zeilcruise aan op het driemaster zeilschip Clipper Stad Amsterdam. Of u nu een ervaren zeiler bent of geen zeilervaring heeft, dit is uw kans om te genieten van een luxe Caribische ontsnapping.

Stap aan boord van de Clipper op 15 april, waar de kapitein en zijn bemanning u verwelkomen. Na een heerlijk welkomstdiner aan boord zullen we uitvaren voor een nachtelijke reis naar de adembenemende Britse Maagdeneilanden en Saint Barthélémy.

De zon, de tropische temperaturen, uitstekend eten en fantastisch zeilen maken dit een onvergetelijke vakantie.

BOEK NU

De Route

Op de eerste dag verwelkomen de kapitein en zijn bemanning u aan boord van de Clipper in Philipsburg, Sint Maarten. Na een warm welkom en een paar ontspannen uren aan boord hijsen we na het diner de zeilen en verlaten Sint Maarten om koers te zetten naar Jost van Dyke in de Britse Maagdeneilanden. De tweede dag brengt u grotendeels op dit mooie eiland door. De derde dag brengt ons van Jost van Dyke naar het ongerepte Norman Island. Op de vierde dag zetten we koers naar Cooper Island, waar u kunnen genieten van de prachtige omgeving.

De vijfde dag varen we van Cooper Island naar Savannah Beach op Virgin Gorda, een ideale plek om te ontspannen. Op de zesde dag maken we een dagtocht van Savannah Beach naar Gorda Sound, een schilderachtige baai omgeven door exclusieve eilanden. Op de zevende dag verkennen we Virgin Gorda met een eilandtour, gevolgd door een late vertrek naar Saint Barthélémy.

Op de achtste dag zeilen we door de Caribische wateren en arriveren we ’s avonds in Gustavia, Saint Barthélémy. De negende dag begint met een middag vertrek van Gustavia naar Ainse Colombier, waar we de serene omgeving en de laatste Caribische zonsondergang van de reis kunnen ervaren. Op de tiende en laatste dag keren we terug naar Philipsburg, Sint Maarten, waar er een einde komt aan deze geweldige luxe Caribische cruise.

Zeil met ons mee naar de mooiste eilanden en geniet van dromerige baaien, zwemmen, relaxen en heerlijk eten.

Meer weten over de bestemmingen onderweg? Lees hieronder verder!

Op naar…

Caribische parels

Word wakker met de zachte beweging van de Clipper Stad Amsterdam en de geur van verse koffie terwijl we langs Soper’s Hole zeilen. Soper’s Hole ligt op het eiland Tortola en biedt een schilderachtig uitzicht op de oceaan en de omliggende eilanden. Het helderblauwe water en de weelderige groene heuvels creëren een idyllisch en fotogeniek landschap. Na een heerlijk ontbijt zullen we anker zetten bij het betoverende Jost Van Dyke. Dit charmante eiland, slechts acht vierkante kilometer groot, is een van de kleinste van de Britse Maagdeneilanden en is vernoemd naar de Nederlandse piraat Joost van Dyk.
Tijdens de officiële inklaringsprocedures van het schip kunt u genieten van een verfrissende duik in de Caribische Zee en een smakelijke lunch op het dek. U heeft de mogelijkheid om Jost Van Dyke te verkennen in een open voertuig, te snorkelen in kristalhelder water, of een ontspannen wandeling langs het ongerepte strand te maken.
Als de dag ten einde komt, serveren we diner op het dek voordat we naar de beroemde Foxy’s Beach Bar gaan voor een avond vol levendige muziek en dans. Foxy’s staat bekend om zijn zelfgemaakte rum-punch, wat het de perfecte plek maakt om te genieten van het bruisende Caribische nachtleven.

Jost van Dyke

Sundowner co*cktails en zeilmanoeuvres

Na een verfrissende ochtendduik zeilen we naar Norman Eiland, het meest zuidelijke eiland in de Britse Maagdeneilanden. Volledig onbewoond en privébezit, biedt Norman Eiland een ideale ontspanning met zijn uitstekende snorkelplekken en strandzicht. U kunt ervoor kiezen om de kristalheldere wateren rond het schip te verkennen of gewoon te ontspannen en de prachtige omgeving in u op te nemen. Voor een perfecte avond, ontspan met co*cktail bij zonsondergang bij de drijvende bar, Willy T’s, voordat u dineert aan boord.
De volgende dag genieten we van een paar uur zeilen door het schilderachtige Sir Francis Drake-kanaal van Norman Eiland naar Cooper Eiland. Deze reis biedt een uitstekende gelegenheid om te leren over het wenden tegen de wind van andere zeiltechnieken van onze deskundige bemanning. Cooper Eiland maakt deel uit van een reeks kleine eilanden met ongerepte witte zandstranden. Onze favoriete Caribische Rum Bar, bekend om zijn grootste selectie in het Caribisch gebied met meer dan 350 rums van over de hele wereld, is de perfecte plek om de schoonheid van het eiland op te nemen en de unieke smaken van het Caribisch gebied te proeven.

Norman island & Cooper island

Ontdek de spectaculaire baths

Vroeg in de ochtend vertrekken we naar Virgin Gorda, waar u een ontspannen dag zult doorbrengen op het prachtige Savannah Beach. Ons hospitality team bereidt een heerlijke Clipper Style lunch die op het zand wordt geserveerd. Geniet van snorkelen, proef verfrissende drankjes die naar u worden gebracht op het strand, en dompel uzelf onder in de ontspannen Caribische sfeer. Terwijl de zon ondergaat, kunt u met een verse Piña Colada op het dek terugdenken aan uw avonturen en genieten van een adembenemende zonsondergang.
Vanuit Savannah Beach vertrekken we ’s ochtends voor een spannende zeiltocht. U kunt deelnemen aan het zeilen op het dek of ontspannen met een goed boek terwijl we naar Gorda Sound varen. Deze prachtige baai is omgeven door exclusieve eilanden die eigendom zijn van miljardairs zoals Richard Branson.
Na het ankeren in de baai kunt u genieten van een happy hour bij de Sunset Bar van het Saba Rock Resort. Ontspan op de bovenverdieping met verfrissende drankjes, speel een potje biljart en deel verhalen over uw avonturen aan boord.

Na een verfrissende ochtendduik bereiden we ons voor op een opwindende dag om het vasteland van Virgin Gorda te verkennen. Onze favoriete eilandgids, Clennell, haalt ons op voor een bezoek aan de indrukwekkende Baths, een 70 miljoen jaar oude vulkanische formatie met een doolhof van onderwatergrotten. Na onze verkenning van de Baths genieten we van een schilderachtige rit over het eiland en een lunch in een charmant restaurant. Clennell zorgt ervoor dat we op tijd terug zijn voor een sundowner aan boord, zodat u kunt genieten van uw avond in deze pittoreske baai voordat we naar Saint Barthélémy zeilen.

Virgin Gorda

Chique Franse stijl en Caribische charme

Na een nacht en een volledige dag zeilen in de blauwe Caribische wateren arriveren we ’s avonds op het luxueuze eiland Saint Barthélémy, vaak St. Barths genoemd. Neem een duik in de oceaan, geniet van een verfrissende co*cktail en bewonder de elegante jachten die in Caribische luxe dobberen. Na een romantisch diner op het dek heeft u de mogelijkheid om het bruisende nachtleven te ervaren in de lokale bars en restaurants.

Na uw ochtendduik en ontbijt heeft u tijd om het eiland te verkennen. In het hart van St. Barths ligt Gustavia, een pittoreske oase die moeiteloos Franse elegantie met Caribische charme vermengt. Deze betoverende havenstad staat bekend om zijn levendige sfeer, elegante boetieks en voortreffelijke lunchopties.

In de middag verlaten we het toeristische gebied en maken we een korte trip naar Anse Colombier, een rustige baai aan de noordkant van het eiland. Geniet van een serene avond met onze laatste Caribische zonsondergang van de reis, verfrissende co*cktails en een stijlvolle Captain’s dinner op het dek. De nacht eindigt met een dansfeest aan boord, wat een memorabele afsluiting van de dag maakt.

Saint Barthélémy

Het prachtige eiland Sint Maarten als grand finale

De volgende ochtend, vóór het ontbijt, maken we de korte reis terug naar Philipsburg. Terwijl we ons voorbereiden om afscheid te nemen, hopen we dat u terugkijkt op de onvergetelijke Caribische cruise en de geweldige herinneringen die we samen hebben gemaakt.

De gastvrije stranden en levendige cultuur van Sint Maarten vormen de perfecte achtergrond om nog even extra na te genieten van uw reis. Sint Maarten biedt namelijk een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor iedereen die het eiland een bezoek brengt. De stranden zijn er prachtig met wit zand en helderblauw water. Een bijzondere aanblik is het beroemde strand van Maho Beach waar de vliegtuigen heel laag overvliegen tijdens het landen op de nabijgelegen Princess Juliana International Airport.

Sint Maarten heeft twee hoofdsteden vanwege de unieke historische en politieke situatie van het eiland. Het eiland is verdeeld in twee delen: een Nederlands deel en een Frans deel. In de hoofdstad Philipsburg kunt u belastingvrij winkelen, gezellige markten en historische bezienswaardigheden zoals Fort Amsterdam bezoeken. De Franse hoofdstad Marigot beschikt over zeer charmante straten, boetieks, cafés en het historische Fort Louis.

Het hoogste punt van het eiland met wandelpaden en panoramische uitzichten is Pic Paradis.
Naast een levendig uitgaansleven zijn er op het eiland talloze restaurants te vinden die lokale en internationale gerechten serveren.

Sint Maarten

Zeilen & Cruisen

Tijdens de zeiltocht op de Caribische Zee die ons langs alle bestemmingen brengt, leert u zo veel mogelijk aspecten van het zeilen op een dwarsgetuigd schip. We verwachten een goede hoeveelheid wind op onze reis met het gevolg dat de kans op het zeilen van grotere afstanden gunstig is. Wij raden u aan om de crew te helpen om de echte beleving van een vakantie aan boord van een zeilschip te ervaren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om heerlijk te relaxen.

Tegen de avond zoeken wij meestal een ongerepte baai op om voor anker te gaan. Neem een duik in het zeewater, ga snorkelen óf geniet van een co*cktail terwijl onze chef-kok op een parelwit strand een barbecue voorbereidt. Een reis waar luxe, ontdekking en avontuur centraal staat.

BOEK NU

Ziet u het al voor zich?

08:00Neem een heerlijke ochtendduik in het frisse zeewater
09:00Ontbijt in de longroom
10:00We vertrekken uit de baai en de zeilen worden gehesen, helpt u mee?
10:30De crew vertelt en leert je graag alles wat u wilt weten over het leven aan boord
12:00Geniet van een uitgebreide lunch aan dek
13:00Voor anker, zet voet aan wal en verken een van de Maagdeneilanden
17:30Drink een sundowner in de lokale beachbar
19:00Neem plaats voor een uitgeserveerd diner aan dek
21:30Voetjes van de vloer of lees een goed boek
23:00Geniet van een goede nachtrust

Cabins

Onze cabins

De 14 gastenhutten bevinden zich op het tussendek en hebben allemaal een patrijspoort. Iedere hut beschikt over een telefoon (met satellietaansluiting) en airco. Ze zijn standaard ingericht voor twee personen, maar kunnen eenvoudig worden aangepast voor een verblijf met drie of vier personen.

Onze cabins

Voorzieningen

Tevens zijn alle hutten voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. De afwerking met veel hout en koperwerk geeft de hutten een klassieke uitstraling. Alle hutten zijn gelijk van indeling en hebben een oppervlakte van zo’n 11 m².

Voorzieningen

Praktische Informatie

INSCHEPEN
Dinsdag 15 april 2025 om 15.00 uur, in Philipsburg, Sint Maarten.

ONTSCHEPEN
Donderdag 24 april 2025 om 10.00 uur, in Philipsburg, Sint Maarten.

Prijs 2 persoonshut € 4.895,- per persoon.
Prijs 1 persoonshut € 7.342,50.

Bent u geïnteresseerd in een hut uitgerust met een tweepersoonsbed?
De toeslag hiervoor bedraagt € 250,- (afhankelijk van beschikbaarheid).

BIJKOMENDE KOSTEN:
• Vluchten en transfers;
• Alcoholische en andere dranken;
• Excursies;
• Overige persoonlijke uitgaven.

Inclusief
• Ontbijt met water, koffie en thee;
• Lunch met water, koffie en thee;
• Diner met water, koffie en thee;
• Vers fruit;
• Haven- en liggelden.

Afhankelijk van het programma en de weersomstandigheden worden de lunch en het diner binnen geserveerd of aan dek, hetzij uitgeserveerd aan tafel of in buffetvorm. Tijdens de borrel bij zonsondergang worden kleine hapjes verstrekt, deze zijn inclusief.

U dient aan boord van de Clipper Stad Amsterdam een geldig paspoort bij u te hebben. Alleen een ID kaart is niet voldoende.

Informeer altijd naar de regels voor de geldigheidsduur van uw paspoort voor het land waar u naartoe reist. In veel landen moet een paspoort nog een aantal maanden geldig zijn na binnenkomst/vertrek.

VISUM
Het is zeer belangrijk en uw eigen verantwoordelijkheid om de visumvereisten voor de landen waar u naartoe reist en van waaruit u reist, te controleren en zelf te regelen.
U kunt dit bijvoorbeeld checken op de website van de Rijksoverheid: Nederland Wereldwijd

Het schip is uitgerust met moderne communicatieapparatuur die het gebruik van telefoons en e-mail aan boord mogelijk maakt. Het satellietsysteem aan boord biedt beperkte internettoegang via Wi-Fi. Houd er rekening mee dat de verbindingssnelheid mogelijk langzamer is dan wat u aan wal gewend bent. Alle gasten ontvangen 200 MB per dag om gegevens te verzenden en/of te ontvangen met de mogelijkheid om extra data te kopen indien nodig.
Wees u er echter van bewust dat satellietverbindingen af en toe onderbroken kunnen zijn of niet beschikbaar kunnen zijn, en dat ononderbroken toegang tot het internet niet altijd gegarandeerd is.

Vrienden en familie thuis kunnen altijd de live locatie van het schip volgen via onze website.

SCHEEPSARTS
Bij het boeken van uw reis vragen wij u een gezondheidsverklaring in te vullen. Wanneer u hier bijzonderheden op vermeld, kan de scheepsarts contact met u opnemen om uw situatie te bespreken. Op basis van constateringen of sterke vermoedens van een zeer beperkte lichamelijke conditie en daaraan verbonden risico´s kan de scheepsarts de kapitein adviseren om u als passagier van de reis uit te sluiten. De uiteindelijke beslissing hierover ligt bij de kapitein. Het schip is uitgerust met een klein hospitaal. Onze scheepsarts zal u bij de kennismaking aan boord misschien nogmaals vragen om hem zo volledig mogelijk in te lichten over uw medicijngebruik en/of lichamelijke beperkingen, zodat hij hier rekening mee kan houden.

BENT U 75 JAAR OF OUDER BIJ AANVANG VAN DE REIS?
Naast het hebben van een goede conditie willen wij vooral ook onze gasten van 75 jaar en ouder er op wijzen dat het belangrijk is over een goede spierkracht en evenwichtsgevoel te beschikken.

Alleen indien u, wanneer u 75 jaar of ouder bent, de volgende vragen met een ja kunt beantwoorden kunt u geschikt worden bevonden om mee te varen. Na aanmelding volgt een aanvullende gezondheidscheck.
-Kunt u goed op een been staan zonder uw evenwicht te verliezen?
-Kunt u een paar diepe kniebuigingen maken?
-Bent u in staat om op een heftig bewegend schip over een schuin dek te lopen?
-Is de spierkracht in uw handen goed: kunt u zonder problemen een conservenblikje met de hand openen?

Gezien het bovenstaande zal de scheepsarts u verwijzen naar een arts voor een persoonlijk consult of u eventueel uitnodigen voor een videogesprek (WhatsApp, Signal, Zoom of een ander wederzijds overeengekomen platform) na aanmelding voor de reis . Tijdens dit gesprek zal de arts uw conditie beoordelen en kan hij/zij u vragen om een paar tests uit te voeren.

ARTS AAN BOORD
Op meerdaagse zeilreizen is er een arts aan boord. Hij of zij heeft ook medicatie tegen zeeziekte voorradig. Uw eerste aanspreekpunt aan boord voor onder andere uw medische vragen, is de scheepsarts.

VEILIGHEID
Tijdens het welkomstwoord informeren de kapitein en de aangewezen bemanningsleden u over de veiligheid aan boord. Houdt er aan boord rekening mee dat het schip in beweging is en dat daardoor dingen kunnen omvallen, verschuiven en deuren kunnen dicht vallen. Het is raadzaam om uw spullen op te bergen en deuren niet open te laten staan en in ieder geval nooit uzelf vast te houden aan een deurpost.

Sommige landen vereisen bewijs van vaccinatie voor reizigers die het land willen binnenkomen of verlaten.
Reisvereisten worden vaak bijgewerkt, dus we raden aan om altijd de nieuwste toegangseisen te controleren voordat u op reis gaat.

Wij wijzen u erop dat u te allen tijde op de hoogte dient te zijn van en te handelen naar de reisadviezen en de maatregelen die gelden voor reizen van en naar het schip. Deze reizen vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid.

Het is aan te raden om één dag voor de geplande inscheping in de haven aan te komen. Deze voorzorg is verstandig omdat het schip haar vertrek niet kan uitstellen bij eventuele reisvertragingen.

Op de dag dat u aan boord stapt bieden wij de mogelijkheid om uw bagage in de ochtend af te geven, zolang het schip nog in de haven ligt. Als u van deze service gebruik wilt maken, laat het ons dan weten door ons vooraf te informeren ([emailprotected]), zodat we de toegang tot het schip voor u kunnen regelen voordat de officiële inschepingstijd begint.

Houdt u er rekening mee dat ongunstige weersomstandigheden (bv. gebrek of teveel aan wind) de kapitein kunnen doen beslissen op motorvermogen te varen, eerder/later een haven aan te lopen of uit te varen.

Deze reis is een luxe cruise, en wij zetten ons in om de hoogste kwaliteit van service te bieden. Houd u er echter rekening mee dat, hoewel we ons uiterste best doen om uitzonderlijke service te leveren, het weer af en toe invloed kan hebben op bepaalde aspecten van de zeilervaring.

Clipper Stad Amsterdam is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren op de website van SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de, op deze internetsite gepubliceerde meerdaagse reizen, onder de garantie van SGR. Deze wettelijk verplichte garantie houdt in dat de consument verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij (de rederij) door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. De reissommen op de website zijn inclusief een bijdrage aan SGR.

REISVERZEKERING
Het is verplicht voor alle gasten aan boord om persoonlijke reisverzekering te hebben tijdens meerdaagse zeiltochten. De vereiste verzekering moet medische kosten, ongevallen en repatriëring dekken, in overeenstemming met Artikel 13.9 van de Algemene Voorwaarden.

Home > Reisaanbod> Sint Maarten – Sint Maarten

Blijf up to date

Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe reizen. In onze nieuwsbrief leest u waar onze reizen heen gaan en wanneer deze online komen. Zo mist u niks!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Boekingsformulier

BENT U 75 JAAR OF OUDER BIJ AANVANG VAN DE REIS?
Naast het hebben van een goede conditie is het belangrijk dat u over een goede spierkracht en evenwichtsgevoel beschikt.
Voor onze gasten van 75 jaar en ouder geldt dat alleen indien u de volgende vragen met een ja kunt beantwoorden er een grotere kans is dat u geschikt wordt bevonden om mee te varen. Kunt u goed op een been staan zonder uw evenwicht te verliezen? Kunt u een paar diepe kniebuigingen maken? Bent u in staat om op een heftig bewegend schip over een schuin dek te lopen? Is de spierkracht in uw handen goed? Na aanmelding voor de reis zal onze scheepsarts u uitnodigen voor een videogesprek (WhatsApp, Signal, Zoom of een ander wederzijds overeengekomen platform). Tijdens dit gesprek zal de arts uw conditie beoordelen en kan hij/zij u vragen om een paar tests uit te voeren.

  • Veelgestelde vragen
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy policy
  • Crew

Clipper stad Amsterdam
Diemermere 25
1112 TC Diemen
Nederland
+31 20 569 5839
[emailprotected]

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!

Copyright © 2024 | Clipper Stad Amsterdam | Realisatie: VMVG / Cronius

Sint Maarten – Sint Maarten | Clipper Stad Amsterdam (2024)
Top Articles
Relias ED RN A Test Questions and Answers for Nursing Students | Exams Nursing | Docsity
The Top Relias Interview Questions and How to Ace Your Interview
Epguides Succession
Cloud Cannabis Grand Rapids Downtown Dispensary Reviews
Terraria Artisan Loaf
Subfinder Online
Fbsm Berkeley
Savage X Fenty Wiki
Creative Fall Bloxburg House Ideas For A Cozy Season
Www Craigslist Com Pueblo Co
Discovering The Height Of Hannah Waddingham: A Look At The Talented Actress
Cookie Clicker The Advanced Method
Lakers Game Summary
Sauce 423405
Choke Pony Dating App
Stepmom Full Video Hd
Weldmotor Vehicle.com
Ethiopia’s PM pledges victory in video from front line
When Is Lana Rhoades’ Baby Due Date? Baby Daddy, Bump, And More
Fandango Movies And Shows
Astried Lizhanda
Mylaheychart Login
Nicolas Alexander Portobanco
Sunset On November 5 2023
Thothub Alinity
2013 Freightliner Cascadia Fuse Box Diagram
Erj Phone Number
Marukai Honolulu Weekly Ads
Rachel Campos-Duffy - Net Worth, Salary, Age, Height, Bio, Family, Career
Mtvkay21
Aig Cyberedge Policy Wording
South Park Old Fashioned Gif
Bryant Air Conditioner Parts Diagram
Generation Zero beginner’s guide: six indispensable tips to help you survive the robot revolution
Are Huntington Home Candles Toxic
Hibbett, Inc. Stock (HIBB) - Quote Nasdaq- MarketScreener
Basis Independent Brooklyn
Texas State Final Grades
Craigslist Pinellas County Rentals
Junees Cedarhurst
Gargoyle Name Generator
U-Haul Hitch Installation / Trailer Hitches for Towing (UPDATED) | RV and Playa
Hobby Lobby Locations Near Me
Seatgeek Seat View
Kenji Lentil Soup
America's Best Wings Raleigh Nc Rock Quarry
Craigslist Cars For Sale By Owner Memphis Tn
Subway Surfers Unblocked 76
Neo Geo Bios Raspberry Pi 3
358 Edgewood Drive Denver Colorado Zillow
Registrar Lls
Find Such That The Following Matrix Is Singular.
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5744

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.